zondag 1 september 2024

Wel of geen Tussentijdse Toets doen.

Klaar voor de volgende stap?

Vraag je instructeur naar een tussentijdse toets! Het is de beste manier om je voor te bereiden op het echte examen. Je krijgt direct feedback en kunt gericht aan de slag met je zwakke punten.

Tussentijdse toets bij rijschool Bakker: sneller slagen

Bij rijschool Bakker adviseren wij al onze cursisten om een tussentijdse toets te volgen als onderdeel van hun rijopleiding. Deze toets wordt meestal afgenomen in de derde fase van je rijlessen. Tijdens de tussentijdse toets voer je dezelfde handelingen en manoeuvres uit als tijdens het praktijkexamen. Een ervaren examinator van het CBR beoordeelt je vorderingen en bekijkt of je klaar bent om je rijbewijs te halen. Na de toets ontvang je uitgebreide feedback en handige tips, zodat we gericht kunnen werken aan het verbeteren van je vaardigheden voordat je het praktijkexamen aflegt.

Waarom een tussentijdse toets doen?

  • Meer zelfvertrouwen: Je weet precies wat je kunt verwachten.
  • Hogere slagingskans: Bijna 50% meer kans om in één keer te slagen!
  • Gerichte feedback: Weet precies waar je aan moet werken.
  • Minder zenuwen: Ga ontspannen het echte examen in.

Wat anderen zeggen: Dankzij de tussentijdse toets wist ik precies waar ik aan toe was. Ik ben in één keer geslaagd!

Speciale verrichtingen tijdens de tussentijdse toets

Wanneer je tijdens de tussentijdse toets de diverse bijzondere verrichtingen en manoeuvres goed weet uit te voeren, kun je hiervoor vrijstelling krijgen tijdens het daadwerkelijke praktijkexamen. Bijvoorbeeld, als de examinator wil dat je file parkeert of netjes achteruit in een parkeervak manoeuvreert, hoef je deze handelingen niet nogmaals uit te voeren tijdens je examen. Door de realistische benadering van de tussentijdse toets, krijg je meer zelfvertrouwen voor je praktijkexamen en weet je wat je kunt verwachten.

Hogere slagingskans volgens CBR

Volgens het CBR ligt het slagingspercentage van het eerste praktijkexamen zonder tussentijdse toets rond de 40%. Met een tussentijdse toets stijgt dit percentage naar meer dan 58%.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wel of geen Tussentijdse Toets doen.

Klaar voor de volgende stap? Vraag je instructeur naar een tussentijdse toets! Het is de beste manier om je voor te bereiden op het ec...